پورتال ye-cup-harf
آموزش های موجود در وبلاگ
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )

برای مشاهده مطالب آموزشی روی تصویر مورد علاقه یا عناوین مربوط به تصاویر کلیک کرده تا تصویر مورد نظر باز شده و مطلب خود را مشاهده نمایید ...

آموزش شله زرد آموزش شله زرد

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آموزش سوشی آموزش گیلاس با شکلات آموزش شکلات با طعم توت فرنگی

آموزش نان خامه ای آموزش مرنگ آموزش اسلایس عسلی

هات چاکلتکیک پرتقال آموزش دسر پاناکتا

آموزش دسر طالبی نوتلا ترک یا شکلات صبحانه آموزش کاپوچینو

آموزش باسلق آموزش کرم کارامل آموزش اسلایس آناناس با خامه

آموزش شنیسل مرغ آموزش کاناپ خیار و پنیرلازانیا

آموزش کباب ترکی خانگی سوپ آموزش مرغ شکم پر

آموزش اردور تخم مرغ آموزش بیف استروگانفآموزش انواع پوره سیب زمینی

آموزش باقلاپلوآموزش کباب مرغ و گوشت تسبیحی آموزش آش اسفناج

چیپس و پنیر آشپزی مهنا در  کرج

تاکوسالاد لوبیا سبز و سیب زمینیرول سوسیس

آموزش کوردن بلو ران یا بال مرغ کبابی تند انواع بورانی

آموزش کوکی شکلات چیز کیک فوری کیک

شیرینی ماکارون آموزش مارشمالو شیرینی پاپاتیا

شیرینی نانایموبار ایتالیایی رول خیار و فتا آموزش کرم نارگیل

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کلیپ های بین المللی موجود در وبلاگ
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 12 | نويسنده : | ( نظرات )

برای مشاهده کلیپ های وبلاگ کافی است روی عکس یا عناوین مربوط به عکس کلیک نمایید تا وارد صفحه اصلی مربوط به آن موضوع شوید ...

کلیپ سوشی به شکل گل کلیپ سوشی به شکل گل

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آموزش ژله تصویری آموزش ژله رولی کیک باژله

تزئین کیک به شیوه ساده تزئین کیک با ژله و میوه تزئین فوق العاده زیبای کیک

تزئین کیک به روش ساده _ تزیین کیک با ژله و میوه _ تزیین کیک نامزدی

تزئین کیک تزئین کیک به شیوه فوق حرفه ایکیک رنگین کمانی

تزیین کیک به شکل گل رز _ تزیین کیک حرفه ای _ تزیین کیک رنگی کمانی

تزئین کیک نامزدی به شیوه ساده و زیبا تزیین کیک با خمیر فوندانت تزئین کیک

تزیین کیک نامزدی _ تزیین کیک با خمیر فوندانت _ تزیین کیک برولی حرفه ای

تزئین کیک با خمیر فوندانت تزئین کیک با رز برجسته خامه ای تزئین کیک تولد  Super Mario Bros

تزیین کیک تولد با فوندانت _ تزیین کیک با رز برجسته _ تزیین کیک با خمیر فوندانت

آموزش تزئین خامه با ماسوره شیرینی پزی ماهی در بلوبری آموزش تزئین شکلات

کار با ماسوره 1 _ ماهی در ژله بلوبری _ آموزش ظروف شکلاتی

نحوه استفاده از ماسوره ( آموزش دوم ) * آموزش گل آزالیا با خامه آموزش گل داوودی با خامه

کار با ماسوره 2 _ آموزش گل آزالیا با ماسوره _ آموزش گل داوودی با خامه

آموزش گل آموزش تزئین شکلات آموزش هنر طراحی روی قهوه

آموزش گل با شکلات _ تزیینات شکلاتی _ طراحی روی قهوه

آموزش گالانتین کردن آموزش فیله کردن ماهیآموزش صحیح خرد کردن

آموزش گالانتین کردن مرغ _ آموزش فیله کردن ماهی _ نحوه صحیح خرد کردن

آموزش تست پنیر وفلفل آموزش رتی مرغ (کلیپ ) آموزش رولت ژامبون

آموزش تست پنیری با فلفل _ آموزش رتی مرغ _ آموزش رولت ژامبون

فینگر فود رول تخم مرغ کیک دابل چاکلت سورپرایزی

آموزش کفش با خمیر فوندانت _ آموزش رول تخم مرغی _ آموزش دابل چاکلت


تزیین کیک با نوار شکلاتی تزیین کیک به شکل کیف فانتزی تزیین کیک به شکل کیف

تزیین کیک با نوار شکلاتی _ تزیین کیک به شکل کیف 1 _ تزیین کیک به شکل کیف 2

دیزاین شکلات فینگرفود با تخم مرغ

دیزاین شکلات فینگر فود تخم مرغی

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


دانستنی های کاربردی موجود در وبلاگ
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )

آموزش درست کردن قیف کاغذی مهنا آموزش درست کردن قیف کاغذی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آشنایی با پیمانه های اندازه گیری آشنایی با درجات فر خوردنی های از بین برنده استرس

آشنایی با پیمانه ها آشنایی با درجات فر خوردنی های از بین برنده استرس

نحوه چیدمان میز 10 میوه برتر برای تضمین سلامتی دانستنی های کاربردی

نحوه چیدمان میز 10 میوه برای تضمین سلامتی دانستنی های کاربردی

اثر بی نظیر سفیده تخم مرغ بر روی سوختگی شیوه صحیح میوه خوردن=سلامتی وطول عمر راهنمای استفاده از ادویه

رفع سوختگی با سفیده تخم مرغ شیوه صحیح میوه خوردن راهنمای استفاده از ادویه

پیاز=آسپرین خواص گیاهان فروشگاه میوه و تره بار هنری

پیاز = آسپرین خواص گیاهان فروشگاه تره بار هنری

شکلات بخورید و لاغر بمانید شناخت افراد از روی شیرینی مورد علاقه با 5 نوشیدنی چربی سوز عالی آشنا شوید

شکلات بخورید ولاغر بمانید شناخت افراد از روی شیرینی نوشیدنی های چربی سوز

چاره آنفولانزا و سرماخوردگی در آشپزخانه شماست راه های پیشگیری از اضافه وزن به روش کشورهای مختلف خاصیت انار

چاره سرماخوردگی در آشپزخانه راه های پیشگیری از اضافه وزن خاصیت انار

خوراکی هایی که شما را خوش اخلاق می کند خواص عسل ذهن خلاق

خورکی های شادی آور خاصیت عسل ذهن خلاق

تنوع صبحانه در 49 کشور پرتقال بخارپز برای درمان سرفه هنر تزئین کیک های روسی

تنوع صبحانه در 49 کشور درمان سرفه با پرتقال هنر کیک های روسی

آیا کبابی کردن بهترین روش است؟ 10 اشتباه رایج در آشپزی 14 ترفند برای خوشمزه کردن غذا

بهترین روش کبابی کردن است؟ 10 اشتباه در آشپزی 14 ترفند برای خوشمزه کردن غذا

ریزه کاری هایی که هر خانم خانه دار باید یداند عمر مواد یخ بسته ارزش غذایی + میزان کالری

ریزه کاری های خانه داری عمر مواد یخ بسته ارزش غذایی + میزان کالری

انواع و اقسام قهوه را بشناسیم سبزیجات هم زنانه - مردانه دارند کاربرد نمک در خانه

انواع قهوه را بشناسیم سبزیجات هم زنانه و مردانه دارند کاربرد نمک در خانه

بدن کمبودهای تغذیه ای را اعلام می کندهزینه غذا برای یک هفته در کشورهای مختلف همه چیز درباره پیتزا

بدن و کمبودهای تغذیه ای هزینه غذا در کشورهای مختلف همه چیز درباره پیتزا

کیک های مجلسی در کویت هنرنمایی با خمیر بادام و سفیده تخم مرغ میوه های مردانه و زنانه را بشناسید!

کیک های مجلسی درکویت هنرنمایی با خمیر بادام میوه های مردانه و زنانه رابشناسید

لوکس ترین میوه ها نکاتی جالب درباره بستنی

لوکس ترین میوه های جهان نکاتی جالب درباره بستنی فواید سرکه سیب

کیک عروسیماسوره ها

انواع کیک های عروسی و نامزدی شناخت انواع ماسوره ها

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کارآموزان شیرینی پز آموزشگاه مهنا
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا (1395/02/07)

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

عکس ها ادامه دارند ...

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


آموزش شله زرد
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )

شله زرد

مواد لازم :

برنج .................................... 2 لیوان

آب ...................................... 7 لیوان

شکر ................................... 3 لیوان

زعفران حل شده .................... به مقدار لازم

گلاب ................................... 1 پیمانه

کره ..................................... 100 گرم

خلال بادام ............................ 50 گرم

پودر پسته و دارچین ................. به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را از شب قبل خیس می کنیم .

سپس 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آب بجوشد .

برنج را به آب در حال جوش اضافه کرده و می گذاریم برنج مغز پخت شود.

کره را به برنج پخته شده اضافه کرده و مدام مواد را هم می زنیم .

در ظرفی جداگانه شکر را با 3 لیوان آب می گذاریم روی حرارت تا بجوشد و شکر کاملا در آن حل شود سپس به برنج اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم کمی که برنج حالت له شده پیدا کرد زعفران حل شده را به آن اضافه میکنیم به مقداری که شله زردمان خوشرنگ شود .

بعد از جا افتادن شله زرد ، گلاب و بادام را به آن اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم ، شله زرد را دم می کنیم .

سپس در ظرف های گود کشیده و با دارچین یا پسته یا بادام یا گل محمدی روی شله زردمان را تزیین می کنیم .


این نکته را توجه داشته باشید از زمانی که شله زرد را در ظرف می ریزیم به هیچ عنوان تا زمان سرد شدن ظرف را حرکت یا جابه جا نمی کنیم زیرا باعث آب افتادن شله زرد می شود .


*موفق باشید*

مهین خاکزاد

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کلیپ آموزش سوشی به شکل گل
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )

دانلود کلیپ

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


آموزش دستور سوشی
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )

آموزش سوشی

مواد لازم برای برنج سوشی :

• 3 پیمانه برنج ژاپنی ( یک پیمانه برنج برای سه رول سوشی کافی است.)

• 3/4 پیمانه آب

• 1/3 پیمانه سرکه برنج

• 3 قاشق غذاخوری شکر

• یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه :

برنج را دریک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد چندین بار می شوییم تا آب آن زلال شود ، سپس آن را در آبکش ریخته و 30 دقیقه کنار می گذاریم ، برنج را به همراه آب در پلوپز ریخته و می گذاریم نیم ساعت خیس بخورد ، سپس دستگاه را روشن کرده و نیم ساعت می پزیم 15 دقیقه نیز آن را دم می کنیم تا کاملا نرم شود .

در این فاصله، سرکه سوشی را آماده کرده: سرکه برنج، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده. درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم . آنها را هم زده تا شکر کاملا حل شود. پس از اینکه کمی غلیظ شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

برنج دم کشیده را درون کاسه بزرگی ریخته. ترجیحا کاسه فلزی نباشد. سرکه سوشی را روی آن بریزید و با کف‌گیر آنها را هم بزنید تا سرکه به خورد همه برنج ها برود. مراقب باشید که این حرکت موجب له شدن برنج نشود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

وسایل مورد نیاز برای پیچیدن رول سوشی :

• برگه های جلبک دریایی (نوری)

• حصیر بامبو

• چاقوی بسیار تیز

یک ورق از جلبک دریایی که خشک است را برمی داریم و روی ورقه های حصیری مخصوص گذاشته سپس یک لایه از برنج سوشی را در آن قرار می دهیم و درون آن رابا ماهی یا هر غذای دریایی که دوست دارید پرمی کنیم و آرام رول می کنیم و سپس به قطعات کوچک برش زده و میل می کنیم.


درباره سوشی (Sushi) :

سوشی شاید معروف ترین غذای ژاپنی باشد اساسا عبارت است از کته بی نمک و ماهی یا میگوی خام که با چاشنی سرکه و سس سویا و زنجبیل تازه یا ترشی زنجبیل خورده می شود .

لازم به گفتن نیست که ماهی یا میگوی سوشی باید کاملا تازه باشد ، وسواس ژاپنی ها برای تازگی ماهی به اندازه ای است که معمولا سوشی را فقط برای ناهار می خورند زیرا می گویند هنگام شام دست کم یک روز تمام از صید ماهی گذشته است و تازگی آن از دست رفته است .

از میان ماهی هایی که در بازارهای ما به دست می آید ، فیله ماهی شیر ، غباد ، راشگو ، سرخو ، سنگسر ، ماهی مرکب و میگو را توصیه می شود .

سوشی چند جور است و غالبا به شکل بسیار رنگین و زینتی تهیه می شود ، به طوری که پیچیدن سوشی تعلیم و تربیت خاصی لازم دارد ، اما شکل خانگی آن ممکن است ساده باشد .

*موفق باشید*

مهین خاکزاد

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شماره تماس آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )

آدرس ایمیل آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا :

mohanna_karaj@yahoo.com

mohannakaraj@gmail.com


شماره تماس آموزشگاه :


34209309 _ 09108550292

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کارآموزان شیرینی پز آموزشگاه مهنا
28 تير 1395 ساعت 16:46 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا (1394/10/06)

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهناگکارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

کارآموزان شیرینی پز  آموزشگاه مهنا

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


گوشه ای از اخلاقیات امام حسین(ع)
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 16 | نويسنده : | ( نظرات )

 
*یحیى بن سالم موصلى که از دوستداران امام حسین(ع) بود می گوید: با امام در حرکت بودیم، به در خانه ای رسیدند و آب طلبیدند. کنیزى با قدحى پر از آب بیرون آمد. امام پیش از خوردن آب، انگشتر نقره خود را از دست در آورده به او دادند و فرمودند: این را به اهلت بسپار، آنگاه به نوشیدن آب پرداختند.(1) 

*ابوبکر بن محمد بن حزم گوید: امام حسین(ع) از کنار صفّه ای می گذشتند؛ در آن حال دیدند که گروهى از فقرا مشغول خوردن طعامى هستند. آنها از حضرت خواستند تا همراهیشان کند. امام فرمودند: خداوند متکبّران را دوست ندارد. آنگاه پایین آمده با آنها غذا خوردند. پس از آن به آنان فرمودند: شما مرا به سفره خود خواندید و من اجابت کردم; اکنون من شما را به سفره خویش می خوانم و شما اجابت کنید. آن وقت حضرت روى به رباب کرده و فرمودند: هر چه آماده کرده ای حاضر کن.(2) 

*از امام باقر(ع) روایت شده است که امام حسین(ع) در سفر حج پیاده حرکت می کرد؛ در حالى که چهارپایان او پشت سرش حرکت می کردند.(3) 

*در نقلى دیگر هم آمده است که کنیزى دسته ریحانى را تقدیم امام حسین(ع) کرد. حضرت در برابر او را آزاد کردند. به حضرت گفته شد که شما تنها براى یک دسته گل او را آزاد کردى؟ حضرت فرمود: خداوند در قرآن ما را چنین ادب آموخته است که: و اذا حُییتُم بِتَحِیة فَحَیوا بِأَحْسَنِ مِنْها أو ردّوها، بهتر از دسته گل، آزاد کردن او بود.(4)

پی نوشتها:

1. ترجمة الامام الحسین(ع) ص 35
2. همان، ص 149؛ التذکرة الحمدونیة، ج 9، ص 84؛ کتاب التواضع و الخمول، ص 142
3. همان، ص 145
4. نثر الدر، ج 1، ص 335؛ التذکرة الحمدونیه، ج 2، ص 186

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


بک لینک در 550 (وبلاگ و وبسایت) با اتوریتی بالا

منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات متنی
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)